Reci stop žgaravici uz besplatan uzorak

Naruči besplatan uzorak* inovativnoga proizvoda WAYA StopReflux i uvjeri se u njegovo brzo i učinkovito djelovanje. Svojim 3 u 1 djelovanjem zaustavlja refluks kiseline za manje od tri minute, štiti sluznicu i ublažava žgaravicu. Živi punim životom nakon svakog obroka!

* Zbog ograničene količine besplatnih uzoraka svaka osoba može dobiti samo jedan besplatni uzorak. Besplatni uzorci šalju se unutar Republike Hrvatske.

Polja označena * su obavezna.

*
Koliko često imaš tegobe sa žgaravicom (i povratom želučane kiseline)?
*
Što ti je važno kod proizvoda za ublažavanje žgaravice? (moguće je više odgovora)
*
Gdje si dobio/-la savjet o proizvodu WAYA StopReflux? (moguće je više odgovora)
*
Koje si proizvode za ublažavanje žgaravice do sada uzimao/-la?
*
Jesi li u prošlosti koristio/-la neki od proizvoda iz WAYA linije (WAYA Biotic ili WAYA Lax)?
*
Naziv
*
Ime
*
Prezime
*
Datum rođenja (na primjer 22.02.1980)
*
Ulica
*
Kućni broj
*
Poštanski broj
*
Mjesto
*
E-adresa

Obaviješten sam da ne mogu primati e-novosti ili prilagođene e-novosti, sudjelovati u raznim promotivnim ponudama, nagradnim natječajima, marketinškim istraživanjima, dobiti besplatne uzorke ako ne dam privolu jer mi Medis Adria d.o.o. ne može osigurati pružanje usluga bez obrade mojih podataka.

Upoznat sam s Pravilima o zaštiti privatnosti, a time i sa sljedećim: s pravnim temeljem za obradu i razdobljem čuvanja mojih osobnih podataka; svjestan sam da upravitelj obrade može proslijediti moje osobne podatke trećim osobama ili povezanim društvima; svjestan sam svojih prava u vezi s obradom osobnih podataka, posebice prava na povlačenje privole. Svoj pristanak mogu opozvati u bilo kojem trenutku na gdpr@medis-health.com bez negativnih posljedica.

Upoznat sam s činjenicom da Medis Adria d.o.o. može izvoziti moje osobne podatke u treće zemlje, pri čemu se na odgovarajući način vodi računa o sigurnosti mojih osobnih podataka.

WAYA® StopReflux vrećice su medicinski proizvod. Dostupan u svim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

back to top